Om Bent Hagelskjær


Virksomheden Benth er etableret i 1998 og har siden da beskæftiget sig med udlejning af lejligheder til fortrinsvis studerende og unge par. Benth  består af 37 lejligheder fordelt med 13 lejligheder på Vester Alle 29 og 24 lejligheder på Silkeborgvej 170-172.


Benth ejes og drives af Bent Hagelskjær, som er gymnasielærer på Ikast Brande Gymnasium, hvor han underviser i religion og samfundsfag. Bent Hagelskjær har desuden arbejdet i flere år i Japan, hvor han bl.a. drev egen virksomhed.


Privat danner Bent Hagelskjær par med Marianne Hagelskjær og har sammen med fem børn. Udover at være en aktiv sportsmand, som igennem mange år har dyrket Aikido(http://www.aarhusaikikai.dk/) er Bent optaget af eksistentielle og filosofiske spørgsmål.


Den grundlæggende filosofi bag virksomheden BentH er at tilbyde lejligheder på fair og gennemskuelige vilkår, hvor lejer såvel som udlejer kan føle sig tryg og sikker.

 

Kontakt

Kontrolpanel

Vi tilbyder

Lækre lejligheder tæt på hjertet af Århus til studentervenlige priser. Alle lejligheder er nyrenoverede og passer fremragende til to studerende eller par som gerne vil være tæt på det hele, men stadig vil have mulighed for ro og fordybelse.